Örjan Carlborg

Örjan Carlborg twittrar för akademin


Under 2015 turas ledamöter om att twittra för Sveriges unga akademis twitterkonto: @Ungaakademin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Nu är det dags för Örjan Carlborg, professor i beräkningsbaserad genetik vid Sveriges lantbruksuniversitet.

Örjan kommer att skriva korta inlägg, max 140 tecken, om sitt forskarliv, dela artiklar, tips, bilder och idéer; kort sagt twittra. Örjan Carlborg finns annars på Twitter som @OrjanGenetiker Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Ett fint tillfälle att få se mer av forskning på nära håll! Örjan Carlborg är också en av våra ledare på Forskarmöten, Sveriges unga akademis sommarforskarskola.

Sveriges unga akademi finns på Twitter sedan starten 2011. Där når vi snabbt ut till intresserade, och får ta del av andras initiativ, idéer och tankar. Flera twittrande ledamöter finns i listan Sveriges unga akademi i profilen för @Ungaakademin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Även akademins sekretariat twittrar som vanligt om vad som är på gång i verksamheten.

Sveriges unga akademi
Lilla Frescativägen 4A
SE 114 18 Stockholm