Helena Filipsson

Helena Filipsson, docent i geobiosfärsvetenskap, twittrar för Sveriges unga akademi.

Ledamöter twittrar för @Ungaakademin


Sveriges unga akademis ledamöter twittrar för akademin som finns på Twitter som @Ungaakademin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Först ut är Helena Filipsson, docent i geobiosfärsvetenskap vid Lunds universitet.

Helena kommer att skriva korta inlägg, max 140 tecken, om sitt forskarliv, dela artiklar, tips, bilder och idéer; kort sagt twittra. Helena Filipsson finns annars på Twitter som @HelenaFilipsson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Ett fint tillfälle att få se mer av forskning på nära håll! Helena Filipsson är också en av våra ledare på Forskarmöten, Sveriges unga akademis sommarforskarskola.

Sveriges unga akademi finns på Twitter sedan starten 2011. Där kan vi nå ut till intresserade, snabbt och med tvåvägskommunikation, och ta del av personers idéer och tankar. Flera twittrande ledamöter finns i listan ”Sveriges unga akademi” i akademins twitterprofil @ungaakademin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Även akademins sekretariat twittrar som vanligt om vad som är på gång i verksamheten.

Akademin finns också på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., liksom Forskarmöten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., följ oss gärna där!

Sveriges unga akademi
Lilla Frescativägen 4A
SE 114 18 Stockholm