Folk och Kultur

Foto: Matilda Rahm

Kreativitet på beställning


I både kulturlivet och forskarvärlden är kreativitet en högt värderad egenskap och grunden till framgång. Men vad händer när kreativiteten ska framkallas på beställning? Är det begränsande, frustrerande eller rent av stimulerande och inspirerande? Sveriges unga akademi och Unga tankar om musik bjuder in till ett samtal om att leva med att ständigt ha beställare som förväntar sig kreativitet och hur det påverkar den konstnärliga eller vetenskapliga processen.

Medverkande

Folkmusiker och komponist: Anna Möller, Forskare i strukturgeologi: Steffi Burchardt, Dirigent och arrangör: Christoffer Nobin, Forskare i partikelfysik: Christian Ohm, verksamhetsledare UTOM: Max Låke.

Tid: det 45 minuter långa samtalet är tillgängligt 10–12 februari
Plats: Folk och Kultur 2021 – digitalt konvent Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Klicka här och skapa ett konto Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att bekanta dig med över 250 programpunkter, lära dig navigera och förstå plattformens struktur och kanaler, så att du är redo att interagera och möta oss live med start den 10 februari kl 09:00!
Folk och Kultur pågår den 10-12 februari. Allt innehåll finns tillgängligt att ta del av kostnadsfritt fram till 19 februari.

 

 

Sveriges unga akademi
Lilla Frescativägen 4A
SE 114 18 Stockholm