Gruppbild Forskarmöten 2016. Foto: Anna Kjellström/Sveriges unga akademi

Så här söker du till Forskarmöten


Välkommen att söka till Forskarmöten 2017! För att skicka in en ansökan behöver vi dina person- och kontaktuppgifter som du anger i ansökningssystemet. Där kommer du också att bli ombedd att skriva en kort text (max 1 000 tecken) om varför du vill delta i Forskarmöten, samt bifoga ett referensbrev. För dig som är under 18 år behöver vi också vårdnadshavares underskrift.

TILL ANSÖKAN Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (separat webbformulär)

Sista dag för ansökan: 14 maj

Kom ihåg:

  • Kort text
  • Referensbrev
  • Under 18? Vårdnadshavares underskrift


Referensformuläret laddar du ned här Pdf, 415.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Vi behöver ett referensbrev från en mentor eller innan referensperson (annan lärare eller rektor t.ex.). Ladda först ned referensformuläret, det går sedan att spara eller skriva ut. Be din referens att fylla i formuläret, skanna in fota av det och ladda upp det till din ansökan eller skicka det med post till adressen nedan.

Formuläret för underskrift finns här Pdf, 356 kB, öppnas i nytt fönster.

För dig som ännu inte fyllt 18 år behöver vi också din/dina vårdnadshavares underskrift. Be din/dina vårdnadshavare att fylla i
formuläret, skanna in eller fota av det och ladda upp det med din ansökan alternativt skicka det per post till adressen nedan.

Hit kan du skicka ditt referensbrev och formulär med vårdnadshavares underskrift om du inte har möjlighet att ladda upp dem till din ansökan:

Sveriges unga akademi/Forskarmöten
c/o Kungl. Vetenskapsakademien
Box 50005
104 05 STOCKHOLM

Du kan påbörja din ansökan och sen göra klart den senare, deadline att slutföra och skicka in din ansökan samt alla formulär är den 14 maj.

Besked om antagning kommer skickas till dig via epost i månadsskiftet maj/juni.

Frågor?

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till Sveriges unga akademis sekretariat mejla till info@sverigesungaakademi.se eller ring 08-673 97 45

Vi ser fram mot din ansökan!


TILL ANSÖKAN Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sveriges unga akademi
Lilla Frescativägen 4A
SE 114 18 Stockholm